Tgrt Haber
17 Şubat 2016 15:10

Türkan Sarıkaya'nın ön otopsi raporu açıklandı

Adana'da platonik aşığı tarafından darp edilmesi sonucu beyin kanaması geçirdikten bir hafta sonra yaşam mücadelesini kaybeden Türkan Sarıkaya'nın ön otopsi raporunda vücudunda ve kafasında çeşitli yaralanma izlerinin bulunduğu, boğmayı düşündürecek herhangi bir iz ve bulguya rastlanılmadığı bildirildi.

Türkan Sarıkaya'nın ön otopsi raporu açıklandı
türkan sarıkaya

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkan Sarıkaya ile ilgili bazı internet sitelerinde yer alan, genç kızın iple boğularak öldürüldüğü şeklindeki haberlerle ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada,
"Adana Cumhuriyet Başsavcılığımızca Türkan Sarıkaya'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeye göre hazırlanan 'Ölü Muayene ve Ön Otopsi Raporu'nda, vücudunda ve kafasında çeşitli yaralanma izlerinin bulunduğu, yaygın beyin kanaması olduğu, bunun dışında boğmayı düşündürecek herhangi bir iz ve bulguya rastlanılmadığı belirtilmiştir" denildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...