Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Nisan 2014 23:14

Türkiye bu kez Gizem Akdeniz'i arıyor

Zeybek, annesi pazardayken kaybolan ve dünden bu yana haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in bulunması için Ankara'dan uzman ekiplerin çağrıldığını bildirdi.

Türkiye bu kez Gizem Akdeniz'i arıyor
ankara, avni coş, emniyet, hüseyin avni coş, ihbar, polis, türkiye,

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, yaptığı açıklamada, dün saat 11.00 sıralarında annesi pazara giden 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in kaybolduğunu, 12.30'da annesinin durumu fark ederek 17.45'te polise bilgi verildiğini ancak durumun bildiriminde küçük bir gecikme yaşandığını kaydetti. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a konuyu bildirdiklerini, ekiplerin olay gecesi sabaha kadar arama-tarama faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Zeybek, "Valimizin talimatları doğrultusunda özel ekipler oluşturduk. Hatta bu konuda Ankara'dan uzman ekiplerimizi de çağırdık. Onlar da intikal etmek üzere. Arama çalışmalarımız karadan, havadan ve su altından aralıksız devam ediyor. Büyük bir ümitle bekliyoruz. İnşallah hayırlı bir sonuç alırız" diye konuştu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Zeybek, "Çocuğu kaybolan vatandaşlarımız lütfen gecikmeden 155 polis ihbar hattımızı arasın" diye konuştu. Zeybek, Vali Coş'un konuyu büyük bir hassasiyetle takip ettiğini dile getirerek, kamuoyunda oluşan hassasiyeti başta Vali Coş olmak üzere tüm emniyet teşkilatının derinden hissettiğini kaydetti. Havadan da arama çalışmalarının sürdüğünü belirten Zeybek, "Helikopterimizin çok iyi görüntüleme sistemleri var. Gündüz de gece de arama çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hayırlı bir sonuç alırız" dedi. Küçük Gizem'i bulmak için çok yönlü çalışmaların yapıldığını aktaran Zeybek, konusunda uzman personelden oluşan 3 ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü, küçük gelişmelerin olduğunu ancak henüz net bir sonuç alınamadığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...