Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2017 16:39

Türkiye'den bu görüntüye çok sert tepki!

Dışişleri'nden, Yunanistan eski Başbakanı Lucas Papademos'un aracında dün gerçekleşen patlama sonucu yaralanmasıyla ilgili açıklama geldi.

Türkiye'den bu görüntüye çok sert tepki!
yunanisyan eski başkanı,papademos

Dışişleri Bakanlığı'nca Yunanistan eski Başbakanı Lucas Papademos'un aracında dün gerçekleşen patlama sonucu yaralanmasıyla ilgili "Sayın Papademos'a yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye, kaynağı ve amacı ne olursa olsun terörün her türü ile mücadelede kararlı tutumunu ve bu çerçevede Yunanistan ile işbirliğini sürdürecektir" denildi. 

Dışişleri Bakanlığı'nın Yunanistan eski Başbakanı Papademos'un aracında gerçekleşen patlamaya ilişkin yaptığı yazılı açıklama, şöyle: 

"Yunanistan eski Başbakanı Sayın Lucas Papademos'un dün Atina'da aracında seyir halindeyken gerçekleşen patlama sonucu yaralandığını üzüntüyle öğrendik. Sayın Papademos'a yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye, kaynağı ve amacı ne olursa olsun terörün her türü ile mücadelede kararlı tutumunu ve bu çerçevede Yunanistan ile işbirliğini sürdürecektir. Hayati tehlikesinin olmadığını ve halen hastanede bulunduğunu öğrendiğimiz eski Başbakan Sayın Papademos'a ve patlama anında araçta bulunanlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...