Tgrt Haber
30 Haziran 2021 20:49

Türkiye’nin en büyük narkotik operasyonu

Gaziantep’te Türkiye tarihinin en fazla gözaltısının yapıldığı ‘Vatan Operasyonu’nda 311 şüpheliye yönelik operasyonda 253 kişi gözaltına alındı.

Türkiye’nin en büyük narkotik operasyonu
Gaziantep,narkotik,operasyon,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bizzat koordine edilen Türkiye’nin en büyük narkotik operasyonu gerçekleştirildi.  Vali Davut Gül, ‘Vatan’ adı verilen operasyon hakkında “Hem Gaziantep itibariyle, hem de Türkiye itibarıyla, narkotik suçlarda bir seferde yapılan en büyük operasyon. Henüz ele geçiremediğimiz 60’a yakın şüpheli var, onları da inşallah kısa süre içerisinde yakalayacağız” dedi.

2 BİN 124 POLİS GÖREV ALDI

Narkotik suçlara karşı şuana kadar 23 operasyon yapılırken dün gerçekleştirilen operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ve koordinasyonda yapıldı. 5 aylık bir saha çalışması sonrası 311 şüpheliye operasyon yapıldı. 311 şüpheliden 253 kişi ele geçirildi. Bu 253 kişinin üzerlerinde 13 tane tabanca, 8 tane pompalı tüfek ve çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçti. Operasyonların Bakan Soylu’nun koordinesinde devam edeceği açıklandı. Vatan operasyonunda 388 ekip ve 2 bin 124 polisin görev aldı. Vali Gül, operasyonun halen devam ettiğini ve 60 kişinin arandığını kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...