Tgrt Haber
17 Haziran 2021 10:04

Türkiye'nin konuştuğu Sabire hemşire: Gördüğüm herkesin yüzü tanıdık geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, sağlık çalışanlarının fedakarlığına dikkat çekmek için yaptığı paylaşımla Türkiye'nin tanıdığı Sabire Hemşire "Yolda yürürken gördüğüm herkesin yüzü tanıdık gelmeye başladı" dedi.

Türkiye'nin konuştuğu Sabire hemşire: Gördüğüm herkesin yüzü tanıdık geliyor
sağlık,bakan koca,hemşire,koranavirüs,aşı

TGRT HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının fedakarlığına dikkat çekmek için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniğinde görevli hemşire Sabire Elen'in paylaşımını alıntıladı. Koca “Aşı ekibinden bir arkadaşımız dün böyle bir tweet atmış. Ardından, şu duygusunu paylaşmış: Aşı yapan ellerinize sağlık. Bu fedakârlıklar unutulmayacak” dedi. 

Sosyal medyanın gündemine oturan Sabire Elen, bu paylaşımın ardından yaşadıklarını TGRT Haber Canlı Yayını'nda Alper Altun'a anlattı. 

“EMEKLERİMİZİN GÖRÜLÜYOR OLMASI ÇOK GÜZEL”

Hemşire Sabire Ekren "Merkez binada çalışıyordum, dün itibariyle bu polikliniğe görevlendirildim. Aşı çalışmalarındaki yorgunluğu belirten bir tweet paylaşmıştım. Çünkü dün burada aşırı derece aşıya rağbet vardı, bu bizi çok mutlu etti. Bunun yorgunluğuyla alakalı paylaşım yapmıştım. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'nın bunu fark edip alıntılaması beni mutlu etti. Emeklerimizin görülüyor olması çok güzel. Hepimiz bu savaşın bitmesi için uğraşıyoruz dün de bu emeklerimin görülmüş olması beni çok ama çok mutlu etti" dedi. 

Türkiye'nin konuştuğu Sabire hemşire: Gördüğüm herkesin yüzü tanıdık geliyor

“HERKESİN YÜZÜ BANA TANIDIK GELMEYE BAŞLADI"

Yoğun tempoda çalıştıklarına dikkat çeken Eren, "Tam 224 kişiyi aşıladımOkadar çok kişiye aşı yaptım ki, yolda gördüğüm herkes bana tanıdık gelmeye başladı. Hatta dün yolda bir araç sürücüsü de bana korna çalıp el salladı. Başta anlam veremedim ama sanırım aşı yaptığım vatandaşlardan biriydi. Bu beni çok mutlu etti açıkçası" diye konuştu. 

Herkesi aşı olmaya çağıran hemşire Sabire Eren, "Kulaktan dolma bilgilere değil. Bilim insanlarının söylediklerine inanmak lazım, önceki yıllarda birçok salgın hastalıktan kurtulmayı başardık. Bu salgından da inşallah en kısa zamanda kurtularak normal yaşantımıza döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin konuştuğu Sabire hemşire: Gördüğüm herkesin yüzü tanıdık geliyor

Genç Hemşire Elen, “Pandemi sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin Konuştuğu Hemşire Sabire Elen, TGRT Haber canlı yayınında soruları cevapladı: 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...