Tgrt Haber
26 Nisan 2020 11:11

Türkiye'nin Venedik'i sessizliğe büründü

Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması ile Türkiye’nin Venedik’i olarak bilinen Eskişehir’de kentin en önemli simgelerinden biri olan Porsuk Çayı’nın etrafı sessizliğe büründü.

Türkiye'nin Venedik'i sessizliğe büründü
Eskişehir,,koronavirüs,

Korona virüs sürecinde, birçok ülkede kalabalık kentlerin meydanları sessizliğe büründü. Türkiye’de de İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir gibi büyük şehirlerin işlek ve hareketli alanları boş kaldı. Bu kapsamda alınan tedbirler ile birlikte vatandaşlar evlerinde olunca Eskişehir ile özdeşleşen Porsuk Çayı da yalnız kaldı. Normal günlerde binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Porsuk Çayı’nın ilk defa bu kadar sessiz oluşu havadan görüntülendi. Beton binaların arasında kalan Porsuk Çayı havadan görünümü ile mest etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...