Tgrt Haber
02 May 2019 10:50

Turuncu ve gri listedeki 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Siirt ve Hatay'da gerçekleştirilen operasyonlarda biri turuncu listede diğeri gri listede yer alan PKK/YPG'li 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Turuncu ve gri listedeki 2 terörist etkisiz hale getirildi
msb,pkk,terörist,ypg,siirt,hatay

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, Siirt'in Baykan ilçesi ile Hatay'ın Amanoslar kırsalında gerçekleştirilen terör operasyonlarına hava harekatlarıyla etkin şekilde destek verildiği bildirildi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Baykan ve Amanoslarda önceki gün gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında turuncu listede yer alan Cemal kod adlı Mehmet Yaman ile gri listede yer alan Şevger-Tolhildan kod adlı Ramazan Faik'in de bulunduğu PKK/YPG'li bölücü terörist grupların etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

Açıklamada, "Operasyonlar Hava Kuvvetlerimizin icra ettiği hava harekatlarıyla etkin şekilde desteklenmiştir." bilgisi de paylaşıldı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...