Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 11:16 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 11:19

İstanbul’da müşteri taksiciye dehşeti yaşattı! Kurşun yağdırarak şoförü ağır yaraladı

İstanbul’da bir takside ‘indi bindi’ ücretine itiraz eden müşteri, sürücüye kurşun yağdırdı. Olaydan ağır yaralı olarak kurtarılan taksi şoförü yaklaşık 2 hafta yoğun bakımda kalırken olayı gerçekleştiren şahıs ise yakalanmadı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul’da müşteri taksiciye dehşeti yaşattı! Kurşun yağdırarak şoförü ağır yaraladı
taksici,istanbul

İstanbul Ateşehir’de meydana gelen olayda taksi şoförü Tuncay Matyalman Fikirtepe Mahallesi'nden aldığı müşterisini Ataşehir’de Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir AVM’ye bıraktı. Dönüşte kavşakta el kaldıran başka bir yolcuyu alarak Atatürk Caddesi'ne getirdi. 

‘İNDİ-BİNDİ’ ÜCRETİ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Taksi şoförü Matyalman, indi bindi ücretinden dolayı kısa mesafe yolcusu Y.K.’dan 28 TL ücret talep etti. Taksi şoförünün fazla para isteyerek dolandırdığını iddia eden şüpheli Y.K. ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.

ÖNCE KABZASI İLE VURDU, SONRA ATEŞ AÇTI

Şüpheli Y. K. yanında bulunan tabancasının kabzasıyla taksi şoförünün kafasına vurdu. Tabancayı gören taksi şoförü Tuncay Matyalman aracıyla kaçmaya çalıştı. Şüpheli Y. K. kaçan taksi şoförüne arkadan 3 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan taksici boyun kısmından yaralandı. Şüpheli Y.K. ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul’da müşteri taksiciye dehşeti yaşattı! Kurşun yağdırarak şoförü ağır yaraladı

2 HAFTA YOĞUN BAKIMDA KALDI

Hastaneye kaldırılan taksi şoförü Matyalman, yaklaşık 2 hafta yoğun bakımda kaldı. Yüzde 40 oranında görme yetisini kaybeden taksi şoförünün gözlerinden ameliyat olacağı, işinin başına dönme süresinin 1 yıl süreceği öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...