Tgrt Haber
08 May 2015 02:12

Uğur Işılak Bosna'daki olayı anlattı

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Uğur Işılak, Kağıthane'de konser verdi.

Uğur Işılak Bosna'daki olayı anlattı
uğur ışılak

Işılak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ce düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında Gültepe Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Söylediği şarkıların ardından hayranlarını selamlayan Işılak, Kağıthane'de sahneye çıkmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
''BİZİ BURADA SAĞ BIRAKMAZLAR''
Işılak, bir arkadaşının geçenlerde Bosna Hersek'e bir ziyaret yaptığını belirterek, bu arkadaşının yaşlı bir Boşnak ile yaptığı konuşmayı dinleyicileriyle paylaştı. Işılak şunları anlattı: 
''Bu amca, arkadaşımın elinden tutuyor ve şunları söylüyor ona, 'Cumhurbaşkanınızı sakın ha sakın bırakmayın. Arkadaşım da 'Bunu bana niye söylüyorsun' diye soruyor. Yaşlı amca, 'Onu bırakırsanız, bunlar bizi burada sağ bırakmaz. Bizim burada sağ kalmamız Türkiye'nin güçlü olmasına bağlı.' Dolayısıyla Türkiye'nin güçlü olması Balkanların güçlü olması demektir. Ortadoğu'nun güçlü olması demektir. Bütün mazlumların ve mağdurların güçlü olması demektir.''
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da konserin ardından yaptığı açıklamada, Işılak'ın sanatıyla duruşuyla ve kişiliğiyle gençlere ve topluma örnek olduğunu söyledi. Kılıç, Işılak'a siyasette başarılar diledi. 
Konseri, AK Parti İstanbul milletvekilleri adayları ile çok sayıda vatandaş izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...