Tgrt Haber
12 Haziran 2021 08:26

Ulaşım sektöründe çalışanlara aşılama başlıyor

Aşı tedariki sürdükçe yeni meslek grupları öncelikli listeye alınıyor. Bu kapsamda taksi ve dolmuş esnafı ile kargo çalışanlarıyla kuryelerin aşılanması bugün başlıyor.

Ulaşım sektöründe çalışanlara aşılama başlıyor
ulaşım,,aşılama,,koronavirüs,,sağlık,

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi ve aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yaş gruplarında her geçen gün kademeler artırılırken, meslek gruplarına da yenileri dahil oluyor.

Her fırsatta salgına karşı korumasız olduklarını söyleyerek, aşılanmak istediklerini dile getiren, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım personelleri ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programına dahil edildi.

Ulaşım ve taşımacılık sektöründe çalışanların aşılanmasına dair açıklamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmıştı.  Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. " demişti..

Bu mesajının hemen ardından bir paylaşım daha yapan Koca, aşılama programına kargo personellerinin de eklendiğini, onların da aşılarını yaptırabileceklerini söyleyerek, "artık iyice hızlandık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...