Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2021 07:19

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ablası vefat etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ablası Nermin Öztürk'ün vefat ettiğini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ablası vefat etti
adil karaismailoğlu

Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu Beyefendi'nin Hakk'a yürüyen kıymetli ablası Nermin Hanımefendi'ye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Koca’dan başsağlığı mesajı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ablası vefat eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na başsağlığı diledi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu Beyefendi’nin ablası Nermin Öztürk Hanım hayatını kaybetti. Nermin Hanım’a Allah’tan rahmet; Sayın Bakanımıza, kederli ailesine ve merhumenin tüm yakınlarıyla sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdülhamid Gül, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada Bakan Karaismailoğlu'nu başsağlığı dileklerinde bulundu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...