Tgrt Haber
23 Şubat 2015 00:37

Ülkücü gurup ile HDP'liler çatıştı!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için Erzurum'da bir araya gelen ülkücüler ile HDP'li gurup arasında kavga çıktı.

Ülkücü gurup ile HDP'liler çatıştı!
Fırat Yılmaz Çakıroğlu

İzmir'deki Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için Erzurum'da bir araya gelen ülkücüler, kılınan gıyabi cenaze namazının ardından HDP il binasına doğru yürümek isteyince polis barikatıyla karşılaştı. Burada ülkücü grupla, toplanan yaklaşık 200 HDP'li karşı karşıya geldi. Çıkan arbedede 3 HDP'li yaralandı. HDP'liler, polise taş, sopa ve havai fişek atarken, polis de gruba tazyikli suyla müdahale etti.

ADIYAMAN'DA DA 2 KİŞİ YARALANDI

Adıyaman’da, İzmir Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesine tepki gösterip HDP ve BDP binalarına yürüyen grup ile partide bulunanlar arasında gerginlik yaşandı. Biber gazı ve basınçlı suyla müdahale edilen gerginlikte 1 polis ve yoldan geçen 1 kadın yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...