Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Mart 2017 16:21

Uludere'de çatışma! PKK'ya ağır darbe

Uludere'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Uludere'de çatışma! PKK'ya ağır darbe
Uludere,PKK

Türk Silahlı Kuvvektleri, Şırnak Uludere'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Şırnak Uludere’de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

4 PKK'LI TESLİM OLDU

Şırnak Silopi’de, Kuzey Irak'taki barınma alanlarından kaçan 4 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Tunceli'de MLKP terör örgütünden kaçan bir terörist, bir Kalaşnikof piyade tüfeği ve 30 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak'ta devam eden operasyonda, bir RPG-7 roketatar mühimmatı, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonda, 119 kg toz esrar ve 10 kg kubar esrar ele geçirildi.

Hakkari’de güvenlik güçlerince yönelik arazi aramasında, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 3 dinamit, 10 kapsül, sekiz metre infilaklı fitil, 450 metre elektrik kablosu ve muhtelif malzeme ele geçiridi.

MARDİN'DEKİ SALDIRIYA YARDIM EDENLER

Mardin Mazıdağı’nda PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen EYP'li saldırı ile bağlantılı PKK işbirlikçisi 6 kişi, bir tabanca, dört şarjörü, 26 fişeği, bir av tüfeği, 25 kg amonyum nitrat, bir drone ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile birlikte gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...