Tgrt Haber
29 Haziran 2022 15:17 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 14:46

Ümit Erdim, fenomen gelin adayı Çiğdem'den helallik istedi: Çok dalga geçmiştik, hakkını helal et abla

Oyuncu Ümit Erdim, arabasına aldığı benzinin tutarı paylaşıp, bir evlilik programında damat adayının maaşını beğenmeyip, ‘2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna yetmez’ diyen Çiğdem’den helallik istedi.

Ümit Erdim, fenomen gelin adayı Çiğdem'den helallik istedi: Çok dalga geçmiştik, hakkını helal et abla
Ümit Erdem,Akaryakıt,Twitter,Fenomen

Bundan tam 7 yıl önce bir evlilik programına katılan gelin adayı Çiğdem, kendisine takip olan damat adayına “2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…” söylediği bu sözler sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu.

GELİN ADAYI ÇİĞDEM TEKRAR GÜNDEM OLDU

Akaryakıt fiyatlarının 30 liraya dayandaığı bu günlerde gelin adayı Çiğdem’in bu sözleri tekrardan sosyal medyada gündem oldu. Verdiği kiloyla eski halinden eser kalmayan ünlü oyuncu Ümit Erdem de biraz zamanların fenomeni gelin adayı Çiğdem’den helallik istedi.

“ÇOK DALGA GEÇMİŞTİK, HAKKININ HELAL ET ABLA”

Twitter hesabından paylaşım yapan Erdim, "Seninle de çok dalga geçmiştik, hakkını helal et abla. Pazar günü arabanın deposunu 2.530 liraya doldurdum” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/umiterdim/status/1542052801051856897

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa 9 Ekim 2022 14:50

Çalışan adam için güzel bir söz istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...