Tgrt Haber
03 May 2014 17:05

Üniversite öğrencilerine müjde

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerdeki boş kapasiteler öncelikle yükseköğrenim öğrencilerine tahsis edilecek.

Üniversite öğrencilerine müjde
Üniversite öğrencileri, öğrenciler, öğrencilere iyi haber, sosyal tesisler,

Maliye Bakanlığının Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.Yürürlüğe giren tebliğe göre, sosyal tesis kapasitelerinin kullanımında, ihtiyaç bulunan yerlerde boş kapasitenin öncelikle yükseköğrenim öğrencilerine kullandırılması için gerekli her türlü tedbir alınacak ve sosyal tesislerdeki boş kapasiteler ivedilikle Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bildirilecek.Yurtkur tarafından sosyal tesislere yerleştirilen yükseköğrenim öğrencilerinden standart yurt ücreti tahsil edilecek. Ayrıca sosyal tesisin yemek hizmetlerinden faydalanan öğrencilere sağlanacak beslenme yardımı, takip eden ay içerisinde Yurtkur tarafından ilgili sosyal tesis hesabına yatırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...