Tgrt Haber
24 Şubat 2015 14:56

Üniversitede satırlı saldırı, iki öğrenci yaralandı

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde bir grup, öğrencilere satırlarla saldırdı. Saldırıda iki öğrencinin yaralandığı öğrenildi.

Üniversitede satırlı saldırı, iki öğrenci yaralandı
marmara üniversitesi,satırlı öğrenci,saldırı,

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde Sabah saatlerinde satırlı saldırı oldu. Kampüsün girişinde bulunan polis ekiplerinin önünde gerçekleşen saldırıda Ogün Y. ve Ferman Y. isimli üniversite öğrencileri, kafalarına ve ellerine satırın ters tarafının isabet etmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
'ÖĞRENCİ OLMAYANLAR VAR'
Öte yandan Kampüsün içerisinde bulunan kantinde mahsur kalan öğrencilerin olduğu bilgisine ulaşılırken, kampüsün bahçesinde de 150-200 civarından bir grubun toplandığı bildirildi. Kantinde mahsur kalan öğrenciler, toplanan gruptaki kişilerin İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bulunan ülkü ocaklarından toplanarak geldiklerini ve çoğunun öğrenci olmadığını iddia etti. Kampüsteki gerilim hala devam ediyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...