Tgrt Haber
02 Ocak 2022 17:19

Ünlü profesör gördükleri karşısında şoke oldu! Bu semboller büyü mü?

Ünlü profesör Mehmet Gökoğlu, denize atılmış şişenin içinden çıkan kağıtlar karşısında şoke oldu. Öğrencisi tarafından açılan şişenin içindeki kağıtlara çizilmiş semboller karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek takipçilerine “Bunlar büyü mü?” diye sordu.

Ünlü profesör gördükleri karşısında şoke oldu! Bu semboller büyü mü?
Mehmet Gökoğlu,Büyü,Denizaltı dalışı

Yaptığı sualtı dalışları ve açıklamalarıyla ünlü Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, dalış sırasında denize poşetlenip atılmış bir şişenin içerisinden çıkan ve üzerinde saate benzeyen sembol ile yazıların bulunduğu kağıt parçasını görünce şoke oldu.  O anları görüntüleyen Gökoğlu, sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu büyü mü, bilen varsa yazsın" dedi.

Ünlü profesör gördükleri karşısında şoke oldu! Bu semboller büyü mü?

Gökoğlu, öğrencileriyle birlikte, Yavuzözcan Parkı’ndaki Kadın yarığı açığında dalış gerçekleştirdi. Gökoğlu, dalış esnasında bir poşetle özenle sarılmış bir şişeyi fark eden kız öğrencisinin yanına gitti. Şişenin kapağının açılmasıyla içerisinden çıkan kağıdı gören Gökoğlu neye uğradığını şaşırdı. Gökoğlu, üzerinde saate benzer bir sembol ve yazıların bulunan kağıdı kayda alarak sosyal medya hesabından paylaştı. 

DENİZ’DE YOK YOK 

Görüntüleri ‘Bunu bilen var mı?’ diyerek sosyal medya hesabından paylaşan Gökoğlu, denizde çok ilginç şeylerle karşılaştıklarını söyledi. “Aklınıza hiç gelmeyen şeyleri görürüz” diyen Gökoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Bazen atılmış bir silah, mermi, muskalar, bisiklet, üzerinde dualar yazılı paralar, içindeki paraları alınmış cüzdanlar, banka kartları, kimlik kartları, takma dişler, cep telefonları, televizyon, müzik aletleri, poşetler içerisinde bilmediğimiz şeyler. En çok karşılaştığımız şeylerden biri de üzerinde anahtarı bulunan ağzı açık atılmış asma kilitlerdir. Memlekette at yok ama nal da görüyoruz. Ne anlama geldiğini biliyoruz."

Ünlü profesör gördükleri karşısında şoke oldu! Bu semboller büyü mü?

BU BÜYÜ MÜ?

Gökoğlu, çıkan ilginç sembollü kağıt hakkında sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu: “Videoda gördüğünüz şey bir poşetle denize atılmış. İçerisine özenle sarılmış bir şişe vardı. Sanki bir yağa da bulaştırılmış. Ben bu tür şeylere dokunmamaya çalışırım. Belki de çekindiğim için. Bir kız öğrencimiz bunu açtı. Şişe özenle kapanmış. Üzerinde saate benzeyen resim ve bu yazılar nedir? Hangi dilde yazılmıştır? Bu büyü mü, bilen varsa altına yazsın.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...