Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Şubat 2017 20:33

Urfalı ciğerciden Kılıçdaroğlu'na davet

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Anayasa değişikliğine ilişkin, 'Çok yüksek bir oran gördüm. Yüzde 90-95 diyen var, yüzde 85 diyen var. Maşallah tüm vatandaşlarımız evet diyor.' dedi.

Urfalı ciğerciden Kılıçdaroğlu'na davet
davet, urfalı ciğer,

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi yakınlarındaki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Vatandaş ile sohbet eden Elvan, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi.

Vatandaşa referanduma ilişkin beklentilerini soran Elvan, "Şanlıurfa esnafını dolaştık. Evet dışında vatandaş başka bir şey bilmiyor. Bize çok önemli bir mesaj veriyorlar. Çok yüksek bir oran gördüm. Yüzde 90-95 diyen var, yüzde 85 diyen var. Maşallah tüm vatandaşlarımız evet diyor. Hatta buradaki ciğerci Halil İbrahim de 'Kılıçdaroğlu'nun hayırına biz de evet diyoruz' dedi. Kılıçdaroğlu'nu da evet demeye davet etti." diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NA DA EVET"

Bölgede ciğer kebabı yapan Halil İbrahim Yıldız da Bakan Elvan'a yaptığı ciğerden ikram etti.

Ciğeri çok beğendiğini dile getiren Elvan, "Bana bu biberi yiyemezsin dediler ama yiyorum. Zannediyorlar ki bir tek Urfalılar acı yiyor, ben de acı biber yiyorum. Hem de iki tane yiyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız ise anayasa değişikliğini desteklediklerini vurgulayarak, "Referandumda evet diyoruz, Kılıçdaroğlu'na da evet diyoruz buradan. Kılıçdaroğlu'na da arkadaşlarımla beraber evet diyoruz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...