Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2022 08:51

Üsküdar’da yangın! Çatıda mahsur kaldı

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde içi eşya dolu bir eve giren 2 kişi ısınmak için ateş yaktı. Büyüyen ateş evin çatısında yangına sebep oldu. Olay yerine çok sayıda ekip giderken, çatıda mahsur kalan kişi kurtarıldı.

Üsküdar’da yangın! Çatıda mahsur kaldı
Üsküdar,yangın,itfaiye,İstanbul

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Burhaniye Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Sokağında saat 05.00 sıralarında yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi tarafından kullanılmayan içi eşya dolu bir eve giren 2 kişi ısınmak için yaktıkları ateşin büyümesiyle evin çatısında yanmaya sebep oldu. Evin çatısından çıkan dumanı gören sokak sakinleri durumu 112 acil merkezine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Üsküdar’da yangın! Çatıda mahsur kaldı

İFADELERİ ALINMAK İÇİN GÖTÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri müdahale için harekete geçerken, yangına sebep olan kişi çatıda mahsur kaldı. Merdiven yardımıyla mahsur kalan kişi kurtarıldı.

Üsküdar’da yangın! Çatıda mahsur kaldı

Evin içerisinde bir kişinin daha kaldığını öğrenen polis ekipleri evin kapısını kırarak içeriye girdi. İçeriden çıkarılan kişi sağlık ekiplerine teslim edildi. Dumandan etkilenen yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KİM OLDUKLARI BİLİNMİYOR

Mahalle sakinlerinden Süleyman şeker, “Ev sahipleri Temmuz’da Ağustos’da 2 veya 3 gün kalıyorlar. Bu içeriden çıkanları tanımıyoruz, kim oldukları belli değil. Evin sahipleri de yurt dışında.” dedi.

Üsküdar’da yangın! Çatıda mahsur kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...