Tgrt Haber
08 Mart 2017 10:00

Üvey babasını öldüren genç kız beraat etti

Bursa’da annesini darp ettiği iddiasıyla üvey babasını öldürdüğü ileri sürülen genç kız beraat etti.

Üvey babasını öldüren genç kız beraat etti
üvey baba, cinayet, beraat

Geçen haziran ayında Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, F.T. (21), üvey babası Nihat Vural’ı (41) annesi C.T.’yi darp ettiği iddiasıyla bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Nihat Vural hayatını kaybetti. Olayın ardından adliyeye sevk edilen genç kıza ev hapsi cezası verildi.

Üvey babasını öldürmek suçundan hakkında 12 ila 18 yıl arasında hapis cezası talep edilen genç kızın yargılanmasına Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. İlk duruşmanın ardından celse arasında ev hapsi cezası kaldırılan ve tutuksuz yargılanan genç kızın katılmadığı duruşmada, avukatı Özgür Abatay ve annesi hazır bulundu.
İlk duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Kütahya'dan bağlanarak ifade veren F.T., “Üvey babam annemi ve beni 3 buçuk yıldır darp ediyordu. Olay günü üvey babam dövdüğü annemin boğazına makas dayamıştı. Ayırmak isterken bana da tokat attı. Ben de kendimi kaybettim. Masadan aldığım bıçak ile onu bir kez yaraladım. Pişmanım. Elinde makas ve jilet vardı” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...