Tgrt Haber
03 Ocak 2022 15:16

Uyuşturucu bağırsaklarında patlayınca yakayı ele verdi

İstanbul Havalimanı’nda Türkiye’ye uyuşturucu sokmak isteyen Venuzuella vatandaşı bir kişi bağırsaklarındaki kapsüllerin patlaması sonucu bayılınca yakayı ele verdi. Yapılan kontroller sonrası midesi ve bağırsaklarında 12 adet kapsül şekilde kokain tespit edildi.

Uyuşturucu bağırsaklarında patlayınca yakayı ele verdi
Zehir taciri,Uyuşturucu,İstanbul Havalimanı

Venuzuella uyruklu bir kişi Caracas’tan 18 Aralık 2021 tarihinde İstanbul’a geldi. Uçaktan indikten sonra pasaport kontrolü sırasında aniden fenalaşarak bayıldı. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan ilk muayenenin ardından şahıs tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Uyuşturucu bağırsaklarında patlayınca yakayı ele verdi

MİDE VE BAĞIRSAKLARI UYUŞTURUCU DEPOSU

Hastaneye götürülen C.M.U.G'un hastanede yapılan tomografi kontrolünde mide ve bağırsaklarında 12 adet kapsül tespit kokain tespit edilmesini üzerine şahıs ameliyata alındı. 

Bağırsakları patlayan uyuşturucu kuryesi tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan mahkemeye sevk edilen kurye tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...