Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 May 2021 11:00

Uyuşturucu baronunu korona öldürdü

Kamuoyunda uyuşturucu baronu olarak bilinen Cemal nahır koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nayır’ın oğlu ve şoförü de koronavirüs tedavisi görüyor.

Uyuşturucu baronunu korona öldürdü
cemal nayır,uyuşturucu baronu,koronavirüs

Cemal Nayır, uyuşturucu kaçakçısı Örfi Çetinkaya'nın eski ortaklarından olan ve 23 Eylül 2004'te Esenler'de aracıyla seyir halindeyken, uğradığı saldırıda ağır yaralanarak tekerlekli sandalyeye mahkum kalmıştı.

Nayır bu olaydan 3 yıl sonra ise 2007'de İstanbul'da düzenlenen operasyonda 80 kilogram eroinin sahibi olarak tutuklanıp bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti.

CEMAL NAYIR KİMDİR?

Cemal Nayır, uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya'nın eski ortaklarından biriydi. 2003 yılında Son tango adı verilen narkotik operasyonunda yakalanarak gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Son tango operasyonundan sonra tutuklanan Çetinkaya’nın suçlamasıyla Nayır, 2004’te silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. 2007’de ise eroinle yakalanan Nayır cezaevine girdi. Serbest kaldıktan sonra yine 2007’de uyuşturucu ile yakanınca tekrar cezaevine girdi.

Nayır 2018’de Şişli’de gerçekleştirilen 1 ölü, 1 yaralının olduğu silahlı saldırıda adamlarıyla birlikte gözaltına alındı. Tutuklanan Nayır, 2019’da sağlık sorunları nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı getirilerek tahliye edildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...