Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2021 11:00

Uyuşturucu tacirlerine operasyon: Halının arkasında saklanırken yakalandı

Kayseri'de gerçekleştirilen eş zamanlı narkotik operasyonunda, çeşitli suçlardan araması bulunan 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden bir tanesi halının arkasında gizlenirken bazılarının ise kendilerini görüntüleyen gazetecilere 'Yakışıklı çek' dediği görüldü.

Uyuşturucu tacirlerine operasyon: Halının arkasında saklanırken yakalandı
kayseri,uyuşturucu,narkotik,halı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından uyuşturucu şüphelilerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon, ilginç görüntülere sahne oldu. Çeşitli suçlardan araması bulunan 7 şüphelinin yakalandığı opersayonda, uyuşturucu taciri olduğu öçne sürülen bir kişi halının arkasında gizlenirken bulundu.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Uyuşturucu Madde Ticareti ve Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak' suçundan yakalama kararı bulunan 10 şahıs için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 7 şüpheli yakalanırken, şahıslardan biri de saklandığı halının arkasından çıktı. Ayrıca operasyonda hırsızlık suçundan aranması bulunan S.S.Ç. isimli şahıs da yakalandı.

GAZETECİLERE 'YAKIŞIKLI ÇEK' TALİMATI

Operasyonda yakalanan şahıslar, gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Şahıslardan bazıları kendilerini görüntüleyen gazetecilere; "Yakışıklı çek" diye seslendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...