Tgrt Haber
28 Haziran 2022 17:25 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 08:25

Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe! Milyonluk arazi ve araçlara el konuldu

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklu bulunan 3 kişiye yönelik genişletilen çalışma kapsamında operasyon düzenlendi. Tutukluların uyuşturucu ticaretinden elde ettiği değerlendirilen 3 milyon liralık 2 arazi ile değeri milyonlarca lirayı bulan 14 araca el konuldu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe! Milyonluk arazi ve araçlara el konuldu
uyuşturucu,operasyon,Samsun

Samsun'da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "suçtan elde edilen mal varlığının aklanması" ile mücadele çerçevesinde çalışma başlatıldı.

Narkotik ekipleri, daha önce yapılan çalışmalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan halen cezaevinde tutuklu olarak bulunan 3 kişiye yönelik soruşturmayı genişletti. Bu kapsamda tutukluların, suçtan elde edilen malvarlıklarını meşru göstermek amacıyla başka kişiler üzerinden çeşitli işlemlere tabi tuttuğunu tespit etti.

14 ARACA EL KONULDU

Tespiti yapılan şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda şüphelilere ait yaklaşık yaklaşık değeri 3 milyon lira olan 2 arazi ve çeşitli marka ve modeldeki 14 araca el konuldu. El konulan 14 araçtan 12’si ele geçirilerek muhafaza altına alınırken şüphelilerin banka hesapları donduruldu. 
Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınırken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe! Milyonluk arazi ve araçlara el konuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...