Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2021 16:46

Uyuşturucu tacirlerine darbe! 21 kişi kıskıvrak yakalandı

Uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 21 kişi kıskıvrak yakalandı.

Uyuşturucu tacirlerine darbe! 21 kişi kıskıvrak yakalandı
Uyuşturucu tacirleri

Denizli’de uyuşturucu tacirlerine yönelik 25 adrese drone destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Kapıları koçbaşı ile kırılan evlere baskın yapan polis ekipleri 21 uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı. Yapılan aramalarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra zehir ticaretinden elde edilen 270 bin TL çelik kasadan çıktı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. 200 polisin katıldığı operasyonda 25 adrese drone destekli operasyonda kapılar koçbaşları ile kırıldı. 

Uyuşturucu tacirlerine darbe! 21 kişi kıskıvrak yakalandı

UYUŞTURUCU, PARA, SİLAH VE ALTIN ÇIKTI

21 şüpheli şüphelinin yakalandığı operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise görenleri hayrete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şahsın evinin önünde ağaç kovuğunda hassas terazi ve uyuşturucu madde çıktı. Ev içerisinde yapılan aramalarda çelik kasa ve yastık içerisinde 270 bin TL değerinde para ve altın çıktı. Satışa hazır vaziyette paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde, 10 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ve 4 adet hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanan ve ceza evinde bulunan 4 şahıs ile birlikte 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 19’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Uyuşturucu tacirlerine darbe! 21 kişi kıskıvrak yakalandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...