Tgrt Haber
20 Mart 2014 20:47

Uyuşturucu zulası polisi bile şaşkına çevirdi

Beyoğlu'nda narkotik operasyonunda ele geçirilen silah ve uyuşturucuların zula şekli polisi bile hayrete düşürdü. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken uyuşturucular çöp ve çorap, tabancalar ise tencere içerisinde gizlenmiş vaziyette ele geçirildi.

Uyuşturucu zulası polisi bile şaşkına çevirdi
beyoğlu,istanbul,uyuşturucu,Zula,silah,Genel olaylar haberleri,Genel olaylar

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin yakalanması için çalışma başlattı. İstihbarat çalışmalarının ardından tespitlerini tamamlayan ekipler, akşam saatlerinde operasyon için harekete geçti. Önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, sokak araları ve park halindeki kullanılmayan araçlar ile çöplük alanlarda detaylı arama başlattı. Kilitli kapılar koçbaşıyla tek tek kırılırken evler didik didik arandı. Yapılan aramalarda iç piyasaya sürülmeye hazır çok miktarda uyuşturucu madde ile tabanca ele geçirildi.
UYUŞTURUCULAR ÇÖP VE ÇORAPTAN, SİLAH İSE TENCEREDEN ÇIKTI
Yapılan aramalarda bazı uyuşturucu maddelerin çöplük alan ve çorap içlerinde saklandığı, bir tabancanın ise evdeki tencerenin içerisine zula edildiği görüldü. Öte yandan, operasyon düzenlenen bazı evlerde bulundurulan Pitbull köpekleri polise zor anlar yaşattı. Polis olası bir köpek saldırısına karşın belediye ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerin devreye girmesiyle köpekler etkisiz hale getirilerek yarım kalan aramalar tamamlandı. Operasyonda gözaltına alınan 5 kişi ile birlikte yüklü miktarda uyuşturucu madde ve 3 adet tabanca ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...