Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 12:41 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 17:07

İzmir’de hareketli anlar: Eşini esir aldı, 4 saat boyunca dehşeti yaşattı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iddialara göre uyuşturucunun etkisinde olan bir kişi karısını bıçakla rehin aldı. bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilirken ikna çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir’de hareketli anlar: Eşini esir aldı, 4 saat boyunca dehşeti yaşattı!
İzmir,rehin

Bayraklı ilçesi Alpagut Mahallesi 1620/53 sokakta meydana gelen korkunç olayda bir kişi, bıçakla karısını rehin aldı.

İddialara göre uyuşturucu etkisinde olduğu öğrenilen Çetin K.'nın, eşi Gülşen K.'yı bıçakla rehin aldığı bildirildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tedbir için özel hareket polisleri de bölgede önlem alırken operasyon için düğmeye basıldı.

Uzun uğraşlar sarf edilmesine rağmen ikna olmaya yanaşmayan Çetin K.'nın bıçakla rehin aldığı karısı Gülşen K.'yi kurtarmak için özel harekat polisleri eve operasyon düzenledi.

Evin kapısı ekipler tarafından koçbaşı ile kırılırken, rehin alınan Gülşen K. kurtarıldı. Kabusu yaşayan kadın sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye götürüldü. Karısını 4 saat boyunca rehin alan Çetin K. ise polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...