Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2015 02:59

Üzerine kaya parçası düşen orman işçisi öldü

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, ormanda ağaç kesim işçisi olan 55 yaşındaki Sadettin Atlı, düşen kaya parçasıyla hayatını kaybetti.

Üzerine kaya parçası düşen orman işçisi öldü
muğla, orman, orman işçisi,

Olay, bugün saat 17.30 sıralarında Beyobası Mahallesi Kanalbaşı Mevkii'nde bulunan ormanda meydana geldi. Ormanda ağaç kesimi yapan Sadettin Atlı, üst kısımda iş makinasının yol düzeltmesi yaptığı sırada üzerine kaya parçası düştü. Sadettin Atlı ağır yaralanırken olayı gören diğer işçiler Atlı'yı kayanın altından çıkararak durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerin yaptığı kontrolde Atlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 4 çocuk babası olan Sadettin Atlı'nın birlikte çalıştığı eşi Zeynep Atlı ve oğlu sinir krizi geçirirken, Atlı'nın cenazesi savcının incelemesinin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Atlı'nın birlikte çalıştığı arkadaşları;

"Sadettin kesim yapıyordu. Yukarıdan düşen kaya üzerine geldiği sırada bağırdık. Fakat kesim makinesi çalıştığı için gürültüden duymadı ve bu olay başımıza geldi" dedi. Olay yerine gelen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammet Sül, "Arkadaşlar ormandan almış oldukları kesim işinde çalışırken üst kısımda çalışan iş makinesinden kayan kaya Sadettin Atlı arkadaşımızın üstüne düşmüş kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.  

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...