Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2019 23:41

Vali Ekinci: Terörist sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldi

Yılın son saatlerini güvenlik güçleriyle geçiren Bingöl Valisi Kadir Ekinci, “2019 yılı terörle mücadele noktasında oldukça verimli bir yıl oldu. Bingöl’ümüz içinde huzura kavuşma yılı oldu. Çünkü bölgede 2017’lerde 170 ulaşan terörist sayısı bu yıl itibariyle bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldi" dedi.

Vali Ekinci: Terörist sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldi
Bingöl Valisi Kadir Ekinci

Vali Kadir Ekinci beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ ve İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat'la birlikte yılın son saatlerinde Elazığ- Bingöl Karayolunda bulunan güvenlik noktasını ziyaret etti. Güvenlik güçleri ile sohbet eden Vali Ekinci, terörle mücadeledeki başarıyı anlatarak teröristlerin bitme noktasına geldiğini aktardı.

"2019 yılı terörle mücadele noktasında oldukça verimli bir yıl oldu"

2019 yılının bolluk ve bereket yılı olduğunu dile getiren Vali Ekinci, “2020 yılının sağlık huzur, afiyet getirmesini diliyorum. Özellikle 2019 yılı Bingöl için bolluk ve bereket yılı oldu. İnşallah 2020 yılı da Bingöllü hemşerilerimizle huzur, güven, mutluluk içinde geçirmeyi Rabbim bize nasip eder. Tabi huzurun olduğu yerde gelişmelerde birbirini izliyor. 2019 yılı terörle mücadele noktasında oldukça verimli bir yıl oldu. Bingöl’ümüz içinde huzura kavuşma yılı oldu. Çünkü bölgede 2017’lerde 170 ulaşan terörist sayısı bu yıl itibariyle bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldi. İnşallah 2020 yılında Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri bakanımızın destekleriyle bunları da temizledikten sonra Rabbim huzur içinde, güven içinde yaşanacak bir Bingöl’ü bizlere nasip edecektir” şeklinde konuştu.

Vali Ekinci'nin ziyaretinden fotoğraflar:

Vali Ekinci: Terörist sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldiVali Ekinci: Terörist sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldiVali Ekinci: Terörist sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek noktaya geldi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...