Tgrt Haber
10 Haziran 2014 15:19

Vali Mutlu bu kez bayrak şiiri okudu

Twitter'ın fenomen isimlerinden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu kez takipçilerine Diyarbakır'daki olaylar için bayrak şiiri okudu.

Vali Mutlu bu kez bayrak şiiri okudu
diyarbakır, istanbul, hüseyin avni mutlu, bayrak, şiir,

Diyarbakır'da yaşanan 'Bayrak indirme' olayı Türkiye'nin hareketli gündemini daha da hareketlendirdi. Art arda yapılan açıklamalar ile Bayrak indirilmesi kınandı. Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere, siyasi parti liderleri de bayrak indirme olayını kınayan açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar içinde en sertlerinden biri de Başbakan Erdoğan'a aitti. Erdoğan, "Çocuk olması fark etmez. Gereği yapılacak. Herkes cezasını çekecek" dedi.
VALİ MUTLU'DAN ŞİİR
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'da gerginliğe neden olan 'Bayrağa Saygı' adı altında gerçekleşen yürüyüşler sırasında resmi twitter hesabından bir video paylaştı. Ünlü şair Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak' şiirini okuyarak bir video hazırlayan Vali Mutlu, bunu istanbulajansi.com üzerinden yayınladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...