Tgrt Haber
26 Ocak 2022 21:31

Son dakika! İstanbul Valisi duyurdu: Motokurye ve motosiklet yasağında yeni gelişme

Son dakika haberi: İstanbul Valiliğinden kar yağışı sonrası getirilen motokurye, motosiklet ve elektronik scooter yasağıyla ilgili yeni açıklama geldi.

Son dakika! İstanbul Valisi duyurdu: Motokurye ve motosiklet yasağında yeni gelişme
ali yerlikaya,motosiklet,yasak

İstanbul'da bu akşam saatlerinde etkili olması beklenen şiddetli kar yağışı nedeniyle motosiklet, scooter ve motokurye yasağı uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu araçların trafiğe çıkış yasağının sürdüğünü açıkladı.

"TRAFİĞE ÇIKIŞ YASAĞI SÜRÜYOR"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, buzlanma ve kar temizleme çalışmalarının devam ettiği için motosiklet, scooter, motokuryelerin trafiğe çıkış yasağının sürdüğünü belirtti. Vali Yerlikaya paylaşımında şu ifadeler yer verdi:

“Kıymetli İstanbullular, özellikle ara sokaklarda; buzlanma ve kar temizleme çalışmaları devam ettiğinden motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sürmektedir.”

PAZAR AKŞAMI YASAKLANMIŞTI

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle 23 Ocak Pazar akşamı söz konusu yasak kararı alınmıştı. Valilikten yapılan açıklamada, trafikte seyir ve can güvenliğini sağlamak amacıyla belirtilen araçlara yasak getirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...