Tgrt Haber
30 Haziran 2022 16:50 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 16:58

Valilikten Ankara’ya yeni uyarı: Su baskınlarına hazır olun

Ankara Valiliği, bugün öğle saatlerinde başlayan yağışlara karşı başkent sakinlerini uyardı. Sağanağın yarın da devam edeceği öğrenilirken kentte küçük çaplı dolu yağışı da beklendiği kaydedildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
Valilikten Ankara’ya yeni uyarı: Su baskınlarına hazır olun
meteoroloji,hava durumu,ankara,yağmur,sel

Ankara Valiliği, kentte devam eden yağışlara karşı yeni bir duyuru yaparak vatandaşları uyardı. Sel, su baskını, yıldırım ve küçük çaplı dolu yağışı görülebileceğini kaydeden yetkililer, dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Ankara Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşımda hava durumuna dair şu uyarı mesajına yer verdi:

"Bugün öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde Ankara'da görülecek sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Valilikten Ankara’ya yeni uyarı: Su baskınlarına hazır olun

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da bugün öğle saatlerinde başlayan sağanğın yarın da gök gürültülü ve kuvvetli şekilde devam etmesi bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyrettiği başkentte bugün ve yarın için yapılan su baskını uyarısının yanı sıra, yarından sonra kentte parçalı bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. 

Valilikten Ankara’ya yeni uyarı: Su baskınlarına hazır olun

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...