Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2014 19:17

Valinin yamaç paraşütü keyfi hüsranla bitti

Tokat'ta düzenlenen Mercimek Tepe XC Open 2014 etkinliklerinde yamaç paraşütü yapmak isteyen Vali Cevdet Can, yarışma koordinatörü Alim Yıldırım ile havalanmak için koşarken düştü.

Valinin yamaç paraşütü keyfi hüsranla bitti
tokat, vali, yamaç paraşütü,

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen Mercimek Tepe XC Open 2014 etkinliklerinde yamaç paraşütü yapmak isteyen Vali Cevdet Can, yarışma koordinatörü Alim Yıldırım ile havalanmak için koşarken düştü. Kazadan yara almadan kurtulan Can'ın yamaç paraşütü keyfi başlamadan bitti. Turhal ilçesine bağlı Şenyurt beldesindeki Mercimek Tepe'de Turhal Kaymakamlığı, İl Özel İdaresi, Turhal Belediyesi ve Şenyurt Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "Mercimek Tepe XC Open 2014 Yamaç Paraşütü Etkinliği"ne yurt içi ve yurt dışından 73 yarışmacı katıldı. Yarışma öncesinde yamaç paraşütü yapmak isteyen Vali Can, yarışma koordinatörü Alim Yıldırım'dan bilgi aldı. Can, paraşütle havalanmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı olduğunu belirterek, "Güzel bir duygu. İlk önce niyetimiz vardı, daha sonra vazgeçtik. Arkadaşları görünce dedim ki 'bunu tatmak lazım'. Hiçbir şey tatmayınca anlaşılmaz. Spor güzel, tanıtıma katkısı var. Arkadaşlar bu işi güzel yapıyor" dedi.

Daha sonra paraşüt ekipmanlarını giyen Can, yarışma koordinatörü Yıldırım ile yamaçtan havalanmak için koşarken dengesini kaybederek düştü. Can ve Yıldırım'a, ayağa kalkmaları için Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ve valilik korumaları yardımcı oldu. Can ve Yıldırım, kazadan yara almadan kurtuldu.

Vali Can, daha sonra makam aracıyla alandan ayrıldı. Bu sırada, tribündeki seyircilerin, "bir daha" şeklinde tezahürat yaptığı duyuldu.

Etkinliğe katılan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise yamaç paraşütü yapmaktan vazgeçti.

Mercimek Tepe XC Open 2014 Yamaç Paraşütü Etkinliği, sporcuların uçuşlarıyla devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...