Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 22:31

Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı

Van’da emniyet mensupları tarafından 4 katlı kullanılmayan iş hanında yapılan arama neticesinde 21 düzensiz göçmen, otogarda da 3 düzensiz göçmen yakalandı.

Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
Van,göçmen,

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada polis ekiplerinin düzensiz göçmenlere yönelik operasyon gerçekleştirdiği belirtildi. Van’ın Bahçıvan Mahallesi'nde bulunan ve kullanılmayan 4 katlı bir iş hanında yapılan aramada 21 düzensiz göçmen yakalandı. Olayın şüphelileri oldukları tespit edilen ve adli makamlara sevk edilen İran uyruklu A.R.D. ve A.Z. isimli şahıslar ise tutuklandı. Öte yandan polis ekipleri, Afganistan uyruklu H.Q.Y. isimli şahsın ellerinde sahte yol izin belgesi bulunan düzensiz göçmenleri ilimizden İstanbul iline götürme karşılığında 600 TL almış olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs 3 düzensiz göçmen ile birlikte ilimiz otogarında yakalandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...