Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2016 10:52

Van'da canlı bomba yakalandı

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan ve canlı bomba şüphelisiyle irtibatlı olduğu tespit edilen şahıs, tutuklandı.

Van'da canlı bomba yakalandı
canlı bomba,van,

Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “21 Mayıs 2016 günü ilimiz merkezi Beşyol civarında canlı bomba şüphelisi bir örgüt mensubu yakalanmış, şahsın üzerinde; 2 adet el bombası, 1 adet tabanca, 1 adet tabancaya takılı içerisinde mermi basılı vaziyette, 1 adet yedek olmak üzere toplam 2 adet şarjör, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Ayrıca, yakalanan örgüt mensubu Bahoz kod adlı D.K. isimli şahıs ile irtibatlı olduğu tespit edilen M.A.K. isimli şahıs, 30 Mayıs 2016 günü ilimiz Başkale ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan M.A.K. isimli şahıs, hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 1 Haziran 2016 günü çıkardığı adli makamlarca tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmiştir. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...