Tgrt Haber
26 Şubat 2014 16:12

Van'da hava ulaşımına kar engeli

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul-Van seferini yapan AnadoluJet'in TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına indi.

Van'da hava ulaşımına kar engeli
Hava ulaşımına kar engeli, van'da hava ulaşımına kar engeli, kar van'da ulaşımı aksattı,

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle İstanbul-Van seferini yapan AnadoluJet'in TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına indi. Kentte öğlen saatlerinden itibaren başlayan yoğun  kar yağışı ve sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.Kar yağışı ve sis nedeniyle görüş mesafesinin azaldığı kentte, AnadoluJet'in İstanbul-Van seferini yapan TK 7202 sefer sayılı yolcu uçağı, Muş Havaalanına iniş yapmak zorunda kaldı. Uçağın Muş Havaalanına inmesinin ardından bazı yolcular bekleyişlerini sürdürürken, bazıları da karayoluyla  Van'a gelmeyi tercih etti. Yolculardan Ahmet Soydan, uçağın kalkış saatini bilmediği için Muş merkeze gideceğini, oradan da otobüsle Van'a hareket edeceğini söyledi.
Bu arada, yolcular arasında bulunan ve hipertansiyon hastası olduğu belirtilen Taliha Salgın'ın uçakta fenalaşması üzerine sağlık görevlileri tarafından Muş Havaalanında ilk müdahalesi yapıldı. Salgın, ambulansla Muş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sun Express'in İzmir-Van uçağı Elazığ'a, THY'nin İstanbul-Van uçağı Erzurum'a yönlendirilirken, Sun Express'in Van-İzmir, THY'nn Van-İstanbul ve AnadoluJet'in Van-Ankara seferleri iptal edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...