Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2021 09:48

Van’da kar yağışı ve sis!

Van’da, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ve sis, yüksek kesimlerde trafiği olumsuz yönde etkiledi.

Van’da kar yağışı ve sis!
van,,kar,,sis,,hava durumu,

Sabah saatlerinde başlayan ve belli aralıklara devam eden kar yağışı, yüksek kesimlerde sisle birlikte etkisini gösterdi. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahtaki 2730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde kar yağışı ve sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler araçlarının sis lambalarını yakarak seyrediyor.

“BAHÇESARAY YOLU ULAŞIMA KAPALI”
Sabah saatlerinde başlayan ve belli aralıklara devam eden kar yağışı Van-Bahçesaray karayolunun kapanmasına neden olurken, kar yağışı Van’ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi güzergahında bulunan Tendürek Dağı’nda araçlar kontrollü şekilde seyrediyor. Karayolları 11 Van Bölge Müdürlüğü ekipleri Van’ı çevre illere bağlayan yollarda tedbir alarak kar temizleme çalışmalarını yürütüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...