Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2018 11:16

Van'da terör operasyonu

Van'ın Erciş ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda, içerisinde silah, mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemesi bulunan 7 sığınak kullanılamaz hale getirildi.

Van'da terör operasyonu
van,,terör,,operasyon

Van'ın Erciş ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik  operasyonda silah, mühimmat, patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, terör örgütü  PKK'nın kış üstlenme alanlarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Erciş ilçesi Aladağlar bölgesinde "Şehit Jandarma Astsubay  Kıdemli Başçavuş Ahmet Çelik" operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda PKK'lı teröristlerce kullanılan 7 sığınak tespit edildi.  Sığınaklarda, tabanca, 32 tabanca fişeği,18 makinalı tüfek fişeği, 4 roketatar  sevk fişeği, 238 piyade tüfeği fişeği, bir piyade tüfeği şarjörü, roketatar  mühimmatı, 200 metre kablo, 86 pil, 2 rulo koli bandı, şarjlı tornavida  seti, 3 akım dönüştürücü, bir lehim ile çok miktarda gıda malzemesi ve muhtelif  yaşam malzemesi bulundu. Sığınaklar ise kullanılamaz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...