Tgrt Haber
29 Haziran 2022 09:27 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 09:31

Yabancı uyrukluların kavgasında kan aktı! Bıçak darbeleriyle yere yığıldı

İstanbul Fatih’te aynı araçta bulunan kişiler arasında çıkan tartışmada kan aktı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırılırken kavga anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yabancı uyrukluların kavgasında kan aktı! Bıçak darbeleriyle yere yığıldı
İstanbul,Fatih,Kavga

İstanbul Fatih’te dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, aynı araçtan inen yabancı uyruklu kişiler cadde üzerinde şiddetli bir şekilde tartışmaya başladı.

Bir süre tartışmayan devam eden yabancı uyruklu kişiler sonrasında tekme ve yumruklarla birbirlerine girdiler. O sırada bir kişi aynı araçta seyahat ettikleri kişiler tarafından bıçaklandı.

BIÇAK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI

Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan adamın yardımına ilk olarak vatandaşlar koştu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ise kanlar içinde yerde yatan adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAÇTIKLARI ARABA LE BİRLİKTE YAKALANDILAR

Şüpheli şahıslar Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçtıkları araç ile birlikte yakalandı. Yaralı şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan kavga anları da cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...