Tgrt Haber
08 Nisan 2014 08:40

Yağmur Atacan Etiler'de silahlı saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un eşi oyuncu Yağmur Atacan’a silahlı saldırı düzenlendi.

Yağmur Atacan Etiler'de silahlı saldırıya uğradı
Yağmur Atacan, etiler, silahlı saldırı, pınar altuğ

Ekranların sevilen yüzü çocuklar Duymasın dizisinin oyuncusu Pınar Altuğ'un eşi olan oyuncu Yağmur Atacan bir gün önce akşam saatlerinde Etiler Ülgen sokakta bulunan bürosunun önünde aracına bindiği esnada silahlı saldırıya uğradığı ifade edildi. Yağmur Atacan'ın ofisinden çıktığı ve aracına bindiği bir esnada motosikletl ile kendisine yaklaşan silahlı saldırgan tarafından açılan ateş neticeninde silahtan çıkan kurşunun Atacan'ın aracının ön sol camından girerek arka sağ camdan çıktığı bildirildi.
Yaşanan silahlı saldırı sonucunda Yağmur Atacan'ın şans eseri kurtulduğu, araçta ise ufak çaplı maddi hasar oluştuğu bildirildi. Dün yaşanan bu olay gündeme bomba gibi düşerken, silahlı saldırıya maruz kalan ünlü oyuncu Yağmur Atacan'ın silahlı saldırıdan yaklaşık 10 santimlik bir mesafeyle merminin hedefi olmaktan son anda kurtulduğu ifade edildi.
Kendisi gibi oyuncu olan Pınar Altuğ'un eşi olan Yağmur Atacan geçtiğimiz aylarda yaşanan bir alacak verecek meselesinde nikah şahidi bir arkadaşından yalaşık olarak 45 bin dolar alacağı olduğunu öne sürdüğü Alper Çağrı Önal ile şiddetli bir tartışmanın yaşandığı biliniyordu. Yağmur . Atacan’ın emniyette verdiği ifadesinde ise, Atacan ile Autostore Oto Galerisi’nin sahibi olan ve  sekiz senedir tanışık olduğu nikah şahidi Alper Çağrı Önal  2011 senesinde aralarında bir Otomobil satışı yüzünden ve alınan borçlar için Atacan’a 45 bin dolar borçlandığı yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...