Tgrt Haber
10 Ağustos 2015 22:16

Yakalama kararı çıkmıştı, evinde bulunamadı

Hakkında yakalama talebinde bulunulan, Cumhuriyet Savcılığı'ndan ihraç edilen Mehmet Yüzgeç'in İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Yakalama kararı çıkmıştı, evinde bulunamadı
Bakırköy, Savcı, cumhuriyet başsavcılığı, yakalama kararı, Mehmet Yüzgeç, bakırköy cumhuriyet savcılığı, GÜNCEL Haberleri

İstanbul'da görevliyken meslektaşı Celal Kara ile birlikte işadamı Rıza Sarraf ve bakan çocuklarının da aralarında bulunduğu kişiler hakkında 17 Aralık soruşturmasını yürüten, geçen yıl Haziran ayında Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı'na atandıktan sonra HSYK 2'nci Daire tarafından 30 Aralık'ta görevden uzaklaştırılan ve 12 Mayıs'ta da hakim Süleyman Karaçöl ile meslektaşları Zekeriya Öz, Celal Kara ve Muammer Akkaş ile birlikte meslekten ihraç edilen Mehmet Yüzgeç hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak tutuklama talepli yakalama emri verilmesini istedi.

Hakkında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'Cebir, şiddet kullanarak Türk Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmasına kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs' gerekçesiyle tutuklama talebinde bulunan ve Kahramanmaraş'ta oturan Mehmet Yüzgeç'in, geçen hafta İstanbul'a gittiği öğrenildi. Özlem Yüzgeç, yakalama talebinden haberlerinin olduğunu ve eşi Mehmet Yüzgeç'in geçen hafta İstanbul'a gittiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...