Tgrt Haber
17 Nisan 2017 00:08

Yalçın Topçu: Millet mesaj verdi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum’unun gayrı resmi sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu sonuçları değerlendirdi.

Yalçın Topçu: Millet mesaj verdi
yalçın topçu,

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum’unun gayrı resmi sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.genelde  medeniyet coğrafyamız, özelde ise Türkiye’ye hayırlı olması dileğini ileten Topçu sözlerini şöyle devam ettirdi:  “Bu netice inşallah başta medeniyet coğrafyamızın Medinesi Ankara olmak üzere, medeniyet coğrafyamızın tamamında güvenliğin,bireysel hak ve özgürlüklerin ve refah seviyesinin yükselmesine vesile olacaktır kanaatindeyim.Bu sonuçlar Ankara'nın;medeniyet coğrafyamızda alçakça, hunharca yapılmış ve yapılmakta olan soykırımların, toprak işgallerinin hakkını, hukukunu savunacak güçlü bir hale gelmesine vesile olacaktır.Buradaki başarı ay-yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar bir ve beraber yaşama kararı olan Kürt'ün, Türkmen'in, Arap'ın, Arnavut'un Boşnak'ın, Abhaz'ın, Çerkez'in Alevi'nin, Sünni'nin; velhasıl 80 milyonun her bir ferdinin derin feraseti ve derin irfanındır. Kısaca bu başarı büyük Türk Milleti’nindir.”

TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Referandumda “Evet” kararının çıkması yolunda emek harcayanlara teşekkür eden Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı “bu başarıda milletimizin irfanını, ferasetini sevk ve idaredeki ustalığıyla Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çok büyük bir payı vardır. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım bey ciddi bir mesai göstermiştir,ciddi bir pay da ülkücülerin, dolayısıyla onun siyasi adresi olan MHP'nin ve Sn.Genel Başkanı
Devlet Bahçeli'nindir” dedi. 

MİLLETİN FERASETİ VE VERDİĞİ MESAJLAR

16 Nisan halk oylamasının içerdiği mesajlara vurgu yapan Topçu ;"bu sonuç Türk milletinin her bir ferdini Kürt’ü, Türkmen’i , Arap'ı, Ak Partiliyi,MHPliyi,CHPliyi sevince boğmuştur. Çünkü bu başarı milletimizin Devleti,Milleti,Vatanı,ve Bayrağı ile bir arada durma iradesi göstermesi ve başarısıdır. Üzülenler ise Kandil ve yandaşları, FETÖ ve yandaşları, DHKP-C ve DAEŞ ve yandaşları ile bunların arkasında duran 'elin adamlarıdır'.

Büyük Türk milleti içerideki siyasete şu mesajı vermiştir.
1) Siyasi istikrar istiyorum.
2) Egemenlik bana aittir.
3) Kendi iktidarımı doğrudan kendim belirleyeceğim.
4) Bölücü ve negatif siyaset istemiyorum.
5) Siyaset adamları, uzlaşın, güçlü muhalefet, güçlü bir iktidar adayı olarak karşıma çıkın.Güvenliğimi, Bireysel hak ve özgürlüklerimi, refah seviyemi, birliğimi ve beraberliğimi artıracak projelerle karşıma gelin.

Bu millet dışarıda da Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere bütün muhataplarımıza 'elin adamlarına' da 'ay-yıldızlı al bayrakla dostluk sizin halklarınıza da dünyaya da çok şey kazandırır, düşmanlığınız ise sizin halklarınıza ve ülkelerinize kaybettireceği gibi dünyanın barışına da zarar verir. Terör örgütlerini desteklemekten vazgeçin. Türkiye'nin ve Türk milletinin dostluğunu seçin'mesajı vermiştir. Sanıyorum ki; netice doğru okunduğunda ülkemiz kazanırken bize dost olanlar da kazanacaktır" diye belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...