Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 14:36

Yangın görevlisinden insanlık dersi: Yemeğini köpekle paylaştı

Manavgat'ta devam eden yangın söndürme çalışmalarında görevli, Bağcılar Belediyesi personeli Gökhan Yılmaz, kendisi için verilen yemeği aç kalan köpekle paylaştı.

Yangın görevlisinden insanlık dersi: Yemeğini köpekle paylaştı
Antalya,Manavgat,köpek,yangın

Manavgat’ta 8 gündür devam eden yangınlarda, vatandaşların yanı sıra hayvan dostlarımız da mağdur oluyor. Yangının söndürülmesine destek vermeleri amacıyla yurdun dört bir yanından çeşitli belediye personelleri söz konusu bölgelerde görev alırken çalışmaları sürdüren Bağcılar Belediyesi personelinden Gökhan Yılmaz, yemeğini ormanlık alanda aç kalan köpekle paylaştı. Köpeğin yiyecek aradığını fark ettiğini söyleyen Yılmaz, “Aç olmasına dayanamadım konservemi ona verdim” dedi.

TAKDİR TOPLAYAN HAREKET

16 Personel ve 5 su tankeriyle birlikte Antalya Manavgat’taki yangını söndürme faaliyetlerine destek veren Bağcılar Belediyesi ekipleri, bir yandan yangını söndürmeye çalışıp bir yandan da soğutma işlemlerini gerçekleştirirken bölgede görev yapanlar arasında yer alan Çevre Koruma Müdürlüğü personeli Gökhan Yılmaz’ın yaptığı bir hareket çevresindeki meslektaşlarından takdir topladı.

Yangın görevlisinden insanlık dersi: Yemeğini köpekle paylaştı

"O DA BİR CAN, AÇ OLMASINA DAYANAMADIM"

Öğle yemeği için mola veren Yılmaz, bir köpeğin yiyecek aradığını fark etti. Sofradan kalkan Yılmaz, konservesini köpekle paylaştı. Köpeğin yanan köyden yanlarına geldiğini belirten Yılmaz, “Köyde her yer yandığı için yiyecek bir şey bulamamıştı galiba. Yanımıza doğru geldiğini gördüm. O da bir can.

Yangın görevlisinden insanlık dersi: Yemeğini köpekle paylaştı

Aç olmasına dayanamadım konservemi ona verdim. Daha sonra artan yiyeceklerden de yedi. Suyunu içtikten sonra gitti” dedi.

Yılmaz’ın bu anları arkadaşları tarafından da cep telefonuyla görüntülendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...