Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 12:01

Yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı

Erzincan'da metruk bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye erinin çatıdan düşerek yaralandığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı
Yangın,,Erzincan,

Erzincan'da bulunan bir metruk evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkması üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Yangının çevrede bulunan ve vatandaşların yaşadığı evlere sıçramasını önlemek için çalışma başlatan itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürüldü.

ÇATIDAN DÜŞEREK YERE YIĞILDI

Söndürdükten sonra ise soğutma çalışması yaptığı esnada itfaiye personeli Cihan E. dengesini kaybederek bir anda çatıdan düşerek yere yığıldı. İtfaiye çalışanının yardımına ise arkadaşları koştu. Tedbir amaçlı hazırda bulunan ambulansta ilk müdahalesi yapılan itfaiye eri Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı itfaiye çalışanının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...