Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 00:28

Antalya'daki yangında algı röportajını deşifre eden görüntü!

Antalya Gündoğmuş yangınında ‘yardım yok’ diye bağıran kadınla röportajın algı oyunu olduğu deşifre edildi. Duyarlı bir vatandaşın çektiği görüntüler, birçok itfaiye ve diğer araçlar bölgedeyken röportaj yapıldığını gözler önüne serdi.

Antalya'daki yangında algı röportajını deşifre eden görüntü!
MANAVGAT,YANGIN,KADIN,RÖPORTAJ

Türkiye'nin farklı şehirlerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, yangın bölgelerinde provokatif yayınlarla 'yangınla mücadele edilmiyor' algısı oluşturulmaya çalışılıyor.

YARDIM GİTMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Antalya Gündoğmuş'ta alevleri söndürmek için havadan ve karadan çok sayıda ekibin seferber olmasına rağmen, bölgede bulunan bir kadın verdiği röportajda "Niye yardım yok? Bu kadar millet yandı. Yardım gerek" ifadelerini kullandı.

ALGI RÖPORTAJINI VATANDAŞIN KAMERASI DEŞİFRE ETTİ

Youtube'daki bir kanalda "Gündoğmuş'ta vatandaş sinir krizi geçirdi" başlığıyla paylaşılan videoda konuşan kadın, röportajda yangına uçak gönderilmediğini ve bölgedekilere yardım edilmediğini öne sürdü. Ancak provokasyon amaçlı röportajı, bölgeye yakın bir noktadan çeken vatandaş deşifre etti. Algı operasyonu niteliğindeki röportajı geniş bir açıdan kameraya kaydeden vatandaş, o sırada kadının çevresinde çok sayıda itfaiye ve yangınla mücadele ekibinin yer aldığını kanıtlıyor. 

"ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR"

Kadının hiçbir önlem alınmadığına yönelik sözlerine rağmen aslında devletin tüm imkanlarıyla bölgede olduğunu vurgulayan vatandaş, "Helikopterlerin biri gidiyor, biri geliyor. daha ne yapsınlar? İşte bunun gibiler de ortalığı karıştırmak adına çalışmalar yapıyor ama başarısız olacaklar" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...