Tgrt Haber
04 May 2021 13:32

Yaptığı ev yemeklerini satarak aile bütçesine katkı sağlıyor

Tokat'ta yaşayan 3 çocuk annesi Sevda Gürler pandemi sürecini fırsata çevirdi. Yaptığı ev yemeklerini, tatlıları satarak iş kadını oldu.

Yaptığı ev yemeklerini satarak aile bütçesine katkı sağlıyor
pandemi,ev hanımlığı,

Tokat'ta yaşayan 36 yaşındaki Sevda Gürler, pandemi süreci boyunca yaptığı ev yemeklerini satarak aile bütçesine katkı sağlıyor. 3 çocuk annesi kadın yaptığı yemekleri, tatlıların tanıtımını sosyal medya yoluyla tanıtarak sipariş topluyor. Aldığı siparişlere göre yemekleri hazırlayıp müşterilerine ulaştırıyor. Müşterilerininde beğenisini toplayan Gürler, her geçen gün artan siparişlerden çok memnun. 

Ev hanımlığının yanı sıra iş kadınlığına da adım atan Gürler, "yemek yapmayı çok sevdiğini" söyledi. Hem vaktini çok sevdiği yemek yapmak için harcarken hem de kazandığı gelirle aile bütçesine katkı sağlıyor.

Çocuklarını bırakıp bir iş yerinde çalışamayacağına karar veren Gürler, " Bir iş yerinde çalışmayı düşündüm. 3 çocuğum olduğu için çocuklarımı bir yere bırakamayacağım için evde üretim yapmaya karar verdim. İlk üretimim toz tarhana oldu. Talepler çoğalınca arkadaşlarımın da tavsiyesi ile zeytinyağlı dolma, börek, tatlı yapmaya başladım" dedi.

Hem evinde çocuklarına bakarken hem de sevdiği işi yaparak ev hanımlığının yanı sıra iş sahibide oldu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...