Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 05:41

Yaşar Paşa’nın kardeşi AK Parti’den aday adayı

Yaşar Güler’in kardeşi, Atilla Güler, Bayburt’tan milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

Yaşar Paşa’nın kardeşi AK Parti’den aday adayı
Yaşar Güler,Atilla Güler Ak Parti

Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in kardeşi, emekli Albay Atilla Güler Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Güler, memleketi Bayburt’tan adaylık başvurusu yaptı. Güler’in Orgeneral Güler’in kardeşi olduğu bilgisini doğrulayan AK Parti kaynakları, “Aslında biz de bu adaylığa şaşırdık, çünkü Atilla Bey'i bugüne kadar siyasetle çok ilgili görmemiştik” dediler.

ÖZGECANLI MESAJ

Güler, geçen hafta yaptığı adaylık başvurusu sırasında il binasında düzenlenen basın toplantısında, 36 yıllık kamu hizmetinin yanı sıra 5 yıl da savunma sanayi sektöründe üst düzey yöneticilik yaptığını belirtti. Güler, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatırken özellikle “Özgecanların ve ailelerinin yaşadıkları insanlık dramlarının tekrarlanmaması” için kadına karşı şiddetle etkin mücadeleye dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...