Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 15:16 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 15:38

Adıyaman'da 4 çocuk iki ambulansı ateşe verdi

Adıyaman’da yaşları küçük 4 çocuk, il sağlık müdürlüğüne bağlı teknik birim bahçesinde kapısı açık olan ambulansın içine girip ateşe verdiler. Olayda iki ambulans hurda yığınına dönerken çocukların bulunması için çalışma başlatıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adıyaman,Ambulans,Çocuk

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı teknik birim bahçesinde park halindeki ambulansın yanına gelen yaşı küçük 4 çocuk, kapısı açık olan ambulansın içerisine bindi. Birkaç dakika ambulansın içerisinde oyalanan 8-10 yaşlarındaki çocuklar, ambulansı ateşe vererek olay yerinden kaçtı.

GÜVENLİK KAMERALARI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bir süre sonra çocukların ateşe verdiği ambulans alev topuna döndü. Durumu fark eden görevliler yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti.

Adıyaman'da 4 çocuk iki ambulansı ateşe verdi

ALEVLER DİĞER AMBULANSLARA SIÇRADI

Hızla büyüyen alevler yan tarafta bulunan başka bir ambulansa sıçradı. Kısa sürede her iki ambulansta yanarken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde alevler 3. ambulansa sıçramadan söndürüldü.

Adıyaman'da 4 çocuk iki ambulansı ateşe verdi

HURDA YIĞININA DÖNDÜŞER

Olayda iki ambulans hurda yığınına döndü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunarak, olayı gerçekleştiren çocukların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman'da 4 çocuk iki ambulansı ateşe verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...