Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2015 16:42

Yaşlı adam üç yıldır boş dükkanda kalıyor

Malatya’da 70 yaşındaki yaşlı adam 3 yıldır kiraladığı boş bir dükkanda kalarak yaşam mücadelesi veriyor.

Yaşlı adam üç yıldır boş dükkanda kalıyor
malatya,yaşlı adam,

70 yaşındaki Mustafa Bucak, Zaviye Mahallesi’ndeki Karahan Sokakta bulunan boş bir dükkanda uzun zamandır yaşam mücadelesi veriyor. Soğuk kış günlerinde ısınacak hiç bir şeyi bulunmayan Mustafa Dede, burada bulunan karton ve benzeri eşyaların üstünde sefalet içerisinde bir yaşam sergiliyor. Çoğu zaman yiyecek bir şeyler dahi bulamayan Mustafa Dede’nin yardımseverlerden destek bekliyor. 24 yıl boyunca Battalgazi (eski Malatya)’da yaşadıktan sonra 3 yıldır Malatya’da yaşadığını belirten Mustafa Bucak, çoğu kez dışarılarda kalmak zorunda kaldığını söyledi.
Gündüzleri mahalle pazarlarında dolaştığını ve burada iş bulmak için uğraştığını söyleyen Mustafa Dede, ancak hiçbir zaman iş bulamadığını söylüyor. Mustafa Dede, şimdi devletten gelecek şefkatli bir elin kendisine yardım etmesini bekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...