Tgrt Haber
25 Mart 2020 13:22

Yaşlı adama zorla maske takıp, başına kolonya döken kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul Bağcılar’da yaşlı bir vatandaşı durdurarak zorla maske takan, başına kolonya döken ve bu anları sosyal medyada paylaşan kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Yaşlı adama zorla maske takıp, başına kolonya döken kişi adliyeye sevk edildi
yaşlı adam,kolonya

İstanbul Bağcılar’da yaşlı bir vatandaşı durdurarak zorla maske takan, başına kolonya döken ve o anları sosyal medyada paylaşan O.K, hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi

 Şüpheli akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Cemal Şenel Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada işlemlerinin tamamlanmasının ardından O.K, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

"Birbirimize şaka yapıyorduk"

O.K, gazetecilerin pişman mısınız sorusuna, “Arkadaşımızdı. Birbirimize şaka yapıyorduk. Daha değişik videolarımız var” diyerek cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...